Ochrana osobních údajů

Plavecká škola Tábor

Ochrana osobních údajů

Plavecká škola Tábor

Plavecká škola Tábor pro všechny věkové kategorie

GDPR

  1. Plavecká škola při TJ Tábor, se sídlem Kvapilova 2500/5, 390 03 Tábor, IČ: 472 688 83,  registrována pod spisovou značkou oddíl L, vložka 100 ze dne 1. 1. 2014 u Krajského soudu v Českých Budějovicích, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje: 
  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon 
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány Plaveckou školou Tábor nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování. 
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Plavecká škola při TJ Tábor, tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací. 
  1. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: 
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kontaktujte nás

Plavecký stadion Tábor
Kvapilova 2500
390 03 Tábor

Věra Buštová

plaveckaskolatabor@seznam.cz
mobil: +420 774 130 251

IČO: 47268883

Bankovní spojení:
0701596329/0800
Plavecká škola Tábor

Konstantní symbol: 008